Yaşam »

Bilecik'te Çocuklarla Yaz Dönemi Etkinlikleri İçin Buluşma Gerçekleştirildi

Bilecik'te çocuklar için yaz tatili etkinlikleri düzenlendi. Bilecik Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Nejat İlhan, Bozüyük Çocuk Evleri Sitesi'ni ziyaret ederek çocukların görüşlerini aldı.

Bilecik Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Nejat İlhan, eşi ve kızıyla birlikte Bozüyük Çocuk Evleri Sitesi'ni (ÇES) ziyaret etti. Burada koruma ve bakım altında bulunan çocuklarla bir araya gelen İl Müdürü, yaz tatili süresince gerçekleştirilecek sosyal, kültürel ve sportif faaliyetler hakkında çocukların düşüncelerini dinledi. Ziyaret sırasında çocukların yaşam alanlarını da inceleyen İlhan, kurumda sunulan bakım ve koruma hizmetleri hakkında yetkililerden bilgi aldı. Çocukların ihtiyaçları ve yaşam koşullarının değerlendirildiği bu ziyarette, sunulan hizmetlerin geliştirilmesine dair görüşmeler yapıldı.

İl Müdürü Nejat İlhan, “Çocuklarımızın kendilerini mutlu, huzurlu ve güvende hissettikleri bir ortamda yetişmeleri için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Yaz tatilini eğitici ve keyifli etkinliklerle değerlendirmelerini önemsiyoruz. Her bir çocuğumuzun geleceğe umutla bakan, güçlü bireyler olarak yetişmesi için tüm imkânlarımızla yanlarında olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.