Ankara'da 11 Şüpheli, Çocukları Kullanarak Dilencilik Yaptığı Gerekçesiyle Gözaltına Alındı
Ankara'da çocukları dilendirerek haksız kazanç elde eden 11 şüpheli, polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Operasyon, vatandaşların vicdani duygularını istismar eden kişilere yönelik gerçekleştirildi.
Ankara İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ve Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri, il genelinde çocukları kullanarak dilencilik yapan ve haksız kazanç sağlayan şüphelilerin tespitine yönelik geniş kapsamlı bir çalışma başlattı. Bu çalışma neticesinde, belirlenen 11 şüpheli, düzenlenen operasyonla gözaltına alındı. Yetkililer, dilencilik faaliyetinin önlenmesi amacıyla gereken tüm tedbirleri alacaklarını ifade etti.
NATO Zirvesi Öncesi Güvenlik Önlemleri Arttırıldı
Diğer yandan, 7-8 Temmuz tarihlerinde gerçekleşecek NATO Zirvesi öncesinde Ankara'da güvenlik tedbirleri önemli ölçüde artırıldı. Şehir genelindeki kavşaklar, trafik ışıkları ve otogar gibi çeşitli bölgelerde kontrollerin sıklaştırılacağı, güvenliğin sağlanması için çalışmaların titizlikle yürütüleceği bildirildi. Bu süreçte, hem yerel halkın hem de ziyaretçilerin güvenliği ön planda tutulacak ve gerekli önlemler alınacaktır.