Asayiş »

Küçükçekmece Sefaköy'de 3 Aydır Maaş Alamayan İşçiler Çatıya Çıktı

Küçükçekmece Sefaköy'de maaşlarını alamayan 15 işçi, inşaatın çatısına çıkarak haklarını talep etti. Olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler, işçileri yaklaşık 3 saattir ikna etmeye çalışıyor.

Olay, Küçükçekmece Sefaköy'deki bir inşaatta saat 15.30 sularında gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, Mar Gruba bağlı Zelenkaya Yapı firmasında taşeron olarak çalışan 15 işçi, 3 aydır maaş alamadıkları gerekçesiyle inşaatın çatısına çıktı. İşçiler, haklarını talep ettiklerini belirterek durumlarını protesto etti. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis, sağlık ve itfaiye ekibi yönlendirildi. Polis ekipleri, çevrede güvenlik önlemleri alırken, itfaiye ekipleri de yerde hava yastığı açarak güvenlik önlemi aldı.

Olay yerindeki ekiplerin işçileri ikna etme çalışmaları devam ediyor. Yetkililerin durumu çözmek amacıyla işçilerle iletişim kurmaya çalıştığı belirtiliyor. İşçilerin taleplerinin karşılanması durumunda inşaatın çatısından inmeleri bekleniyor.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.