Siyaset »

Erzincan'da Bakan Göktaş, Şehit Annelerini Unutmadı ve Destek Verdi

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Erzincan'da şehit Piyade Onbaşı Ahmet Aytekin'in annesi Hanım Aytekin'i ziyaret etti. Ziyarette, şehitlerin ailelerine destek sözü verilirken, dualar da edildi.

Erzincan’da çeşitli programlar gerçekleştiren Bakan Göktaş, Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu ile birlikte şehit annesi Hanım Aytekin’i evinde ziyaret etti. Ziyaret sırasında, Göktaş şehit annesiyle uzun bir süre sohbet ederek, ona moral vermeye çalıştı. Bu tür ziyaretlerin önemine değinen Göktaş, tüm şehit ailelerine devlet olarak her zaman destek olacaklarını belirtti.

Göktaş, "Aziz şehitlerimizin emanetleri, başımızın tacıdır. Devlet olarak her zaman ve her koşulda şehit ailelerimizin yanındayız." şeklinde konuştu. Şehit annesiyle olan bu samimi buluşma, toplumun şehit ailelerine olan bağlılığını ve saygısını bir kez daha gözler önüne serdi.

Ziyaretin sonunda, tüm şehitler için dua edilerek, onların fedakarlıklarının unutulmadığı mesajı verildi. Göktaş’ın ziyareti, Erzincan halkı tarafından da takdirle karşılandı ve şehit ailelerine destek verilmesi gerektiği vurgulandı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.