Asayiş »

İskenderun'da Konteyner Kentten Klima Çalan Şahıs Gözaltına Alındı

Hatay'ın İskenderun ilçesinde, konteyner kentten klima çalan bir kişi polis tarafından yakalandı. Olay, 30 Haziran günü meydana geldi.

İskenderun ilçesindeki Yunus Emre Mahallesi'nde bulunan Tünel Tepe konteyner kentte, bir klima iç ünitesi ile bir klima dış ünitesi çalındığı bildirildi. Hırsızlık olayıyla ilgili başlatılan soruşturma sonucunda, Hatay Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler şüpheliyi tespit etti. Şahsın kimliği İ.E.Ş. olarak belirlendi. Yapılan operasyonla yakalanan İ.E.Ş.'nin ikametinde arama yapıldı ve çalındığı değerlendirilen bir klima iç ünitesi ile bir klima dış ünitesi ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheli, daha sonra çıkarıldığı mahkeme tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.