Adıyaman Kahta'da Takla Atan Otomobilde 4 Kişi Yaralandı
Adıyaman Kahta'da meydana gelen trafik kazasında, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu 4 kişi yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi yaparak hastaneye kaldırdı.
Edinilen bilgilere göre, Kahta ilçe merkezinde E.D. (38) yönetimindeki 02 AEM 2** plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi nedeniyle yoldan çıkarak takla attı. Ters dönen otomobilin sürücüsü E.D. ile araçta yolcu olarak bulunan R.D. (31), Y.K.D. (9) ve E.D. (6) yaralandı. Olay yerine hızla intikal eden sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Kahta Devlet Hastanesi’ne sevk etti. Yaralıların durumlarının stabil olduğu öğrenildi.
Kazayla ilgili olarak yerel emniyet güçleri tarafından soruşturma başlatıldı. Olayın meydana geldiği nokta, trafik akışını bir süreliğine etkilerken, itfaiye ekipleri de gerekli güvenlik önlemlerini alarak çevreyi güvenli hale getirdi. Kazanın nedeni ve detayları, yetkililer tarafından yapılacak incelemelerle daha net bir şekilde ortaya çıkacaktır.