Siyaset »

Bartın'daki Açıklamalarda Bakan Işıkhan, Türkiye'nin Artık Gelişime Yön Veren Bir Ülke Olduğunu Vurguladı

Bartın'da çeşitli ziyaretlerde bulunan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Türkiye'nin bölgesel gelişmelere yön veren bir ülke haline geldiğini belirtti. Bakan Işıkhan, iş insanları ile toplantı yaptıktan sonra Bartın Valisi Nurtaç Arslan'ı ziyaret etti.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Bartın ilinde gerçekleştirilen programlar kapsamında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, iş insanlarıyla bir araya geldikten sonra Bartın Valisi Nurtaç Arslan'ı makamında ziyaret etti. Ziyarete Ak Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz da katıldı. Bakan Işıkhan, ardından Ak Parti İl binasında düzenlenen teşkilat buluşmasına katılarak önemli açıklamalarda bulundu. Burada Türkiye'nin artık bölgesindeki gelişmeleri uzaktan izleyen değil, bu gelişmelere yön veren bir ülke olduğunu ifade etti. Ekonomik güç, üretim ve birliktelik konularının önemine dikkat çeken Işıkhan, Türkiye'nin bu süreçte içerde ve dışarıda güçlü bir duruş sergilediğini vurguladı.

Işıkhan, açıklamalarında, Türkiye Yüzyılı hedeflerine ulaşmak için milletle olan bağlarını güçlendirmeleri gerektiğini belirtti. "Sahada çalışmalarımızı artırmak ve bu hedeflere daha sağlam adımlarla ilerlemek için gayret göstermeliyiz" ifadelerini kullandı. AK Parti teşkilatlarının, halkın yanında olma konusundaki rolünün büyük olduğunu sözlerine ekleyen Işıkhan, bu anlayışın partinin kuruluş felsefesi ile örtüştüğünü dile getirdi.

Bakan Işıkhan, ayrıca Türkiye'nin dünyanın en güvenilir limanı olmaya devam edeceğini ifade etti. "Ateş çemberine dönen bölgemizde Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Türkiye, güvenilir bir liman konumunu sürdürecektir" dedi. Gelecek ay AK Parti'nin 25. kuruluş yıl dönümünü coşkuyla kutlayacaklarını belirten Işıkhan, birlik ve beraberlik ruhunu daha da güçlendirmek için çalışacaklarını ifade etti.

Işıkhan, konuşmasının sonunda, partinin misyonunu sürdürerek, Türkiye'nin geleceği için aralıksız çalışmaya devam edeceklerini belirtti. "Yarım asır geçse de, biz ilk günkü heyecanla çalışmaya devam edeceğiz" dedi. Bakan Işıkhan, bölgedeki ziyaretlerinin ardından karayolu ile Ankara'ya hareket etti.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.