Asayiş »

Esenyurt İstanbul'da Silecek Tartışması Sonrası 19 Yaşındaki Çalışan Darp Edildi

İstanbul Esenyurt'ta bir giyim mağazasında yaşanan olayda, sileceği kaldırılan bir aracın sahibi, 19 yaşındaki çalışanı darp etti. Olay güvenlik kameralarına yansıdı.

Esenyurt ilçesi Sultaniye Mahallesi'nde meydana gelen olayda, bir giyim mağazasının sahibi, cadde üzerinde park edilen bir otomobilin sileceğini kaldırdı. Olayın ardından, aracı başına gelen şahıs, sileceğinin kaldırıldığını görünce öfkelendi ve mağazaya girdi. İçeride bulunan 19 yaşındaki çalışanı darp eden şahsın bu anları, güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Görüntülerde, öfkeyle mağazaya giren kişinin, genç çalışanı nasıl darp ettiği açıkça görülüyor. Olay sonrası mağaza sahibi, yaşanan durumun ardından şahıstan şikayetçi oldu. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı ve güvenlik kameralarındaki görüntüleri incelemeye aldı. Mağaza çevresindeki güvenlik önlemleri artırılırken, o sırada mağazada bulunan diğer müşteriler de duruma tanıklık etti. Bu tür olayların sıkça yaşanmadığı bölgede, esnaf ve vatandaşlar, yaşananların kendilerini endişelendirdiğini dile getirdi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.