Düzce Çay Mahallesi'nde Ağaçta Mahsur Kalan Yavru Kedi İtfaiye Tarafından Kurtarıldı
Düzce'nin Çay Mahallesi'nde bir ağacın tepesinde mahsur kalan yavru kedi, duyarlı bir vatandaşın ihbarı ile itfaiye ekiplerince kurtarıldı. Olay, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi ile son buldu.
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Düzce'nin Çay Mahallesi'nde, bir evin bahçesindeki ağaçta mahsur kalan yavru kedi, Özdemir Keser isimli bir vatandaş tarafından fark edildi. Keser, hayvanı kurtarmak için kendi imkanlarıyla çaba sarf etti, ancak başarılı olamadı. Durumu Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'ne bildiren Keser, ekiplerin hızla olay yerine gelmesini sağladı. İhbar üzerine gelen itfaiye ekipleri, merdiven yardımıyla ağaca çıkarak mahsur kalan kediyi güvenli bir şekilde indirdi.
Yavru kedi, ağaçtan indirilip kutuya konulurken birden fırlayıp gözden kayboldu. Mahalle sakinleri, itfaiye ekiplerinin hızlı ve etkili müdahalesi için teşekkür etti. Bu olay, duyarlı vatandaşların hayvanlara olan duyarlılığının önemini bir kez daha gözler önüne serdi.