Kocaeli Derince'de Doğaseverler Zorlu Tırmanışın Ardından Şelalede Suya Girdi
Kocaeli Derince'de doğa severler, zorlu bir tırmanışın ardından Çınarlıdere Şelalesi'nin serin sularında yorgunluk attı. Güneşli havayı fırsat bilen grup, doğa yürüyüşü yaparak keyifli bir gün geçirdi.
Kocaeli'nin Derince ilçesinde, dünkü sağanak yağmurun ardından güneşli ve serin bir hava etkili oldu. Bu durumu değerlendiren doğa severler, hafta sonunu doğayla iç içe geçirmek amacıyla Çınarlıdere Şelalesi'ne gitmeye karar verdiler. Ormanlık alanda yürüyüş ve koşu yaparak zaman geçiren grup, daha sonra şelaleye ulaşmak için yola koyuldu. Sık ve zorlu etaplardan geçerek şelaleye ulaşmayı başaran doğaseverler, bu anın mutluluğunu yaşadılar.
Şelalede Yorgunluk Attılar
Zorlu tırmanışın ardından şelalenin serin sularına giren grup üyeleri, doğanın tadını çıkararak haftanın yorgunluğunu attı. Doğaseverlerden Nurtekin Sekmen, bu bölgenin tabiatla iç içe vakit geçirmek için mükemmel bir yer olduğunu ifade etti. "Parkur gayet güzel bir koşu alanı. Buraya kadar başarılı bir şekilde geldik. Tırmanış da burada yapılıyor. Suya girdik, rahatladık, iyi oldu. Mutluyuz," şeklinde konuştu. Bu tür etkinliklerin doğa ile insanı buluşturduğunu vurgulayan Sekmen, herkesin bu güzellikleri yaşamasını önerdi.