Edirne Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde Erkan Taş ve Feyzullah Aktürk, finale yükseldi.
665. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde Erkan Taş ve Feyzullah Aktürk finale çıkarak güreşseverlere heyecan dolu anlar yaşattı.
Edirne'deki Sarayiçi Er Meydanı'nda düzenlenen başpehlivanlık yarı final müsabakaları, izleyicilere unutulmaz anlar sundu. İlk yarı finalde Erkan Taş, Seçkin Duman ile karşılaştı. Taş, rakibi karşısında gösterdiği üstün performansla adını finale yazdırmayı başardı.
Diğer yarı finalde ise Feyzullah Aktürk, Mustafa Taş ile ringe çıktı. İki pehlivan arasında geçen çekişmeli mücadelede, Aktürk rakibine üstünlük kurarak finale yükseldi.
Bu sonuçlarla birlikte 665. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde başpehlivanlık finalinde karşılaşacak isimler Erkan Taş ve Feyzullah Aktürk oldu.