Asayiş »

Kastamonu Merkez'de Tofaş Marka Otomobilin Tıra Çarpması Sonucu 5 Kişi Yaralandı

Kastamonu Merkez'de meydana gelen trafik kazasında, Tofaş marka otomobil tıra çarparak 5 kişinin yaralanmasına neden oldu.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Kaza, Kuzeykent Mahallesi'nde, Kastamonu-İnebolu karayolunda gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, S.K. yönetimindeki 37 AEP 489 plakalı Tofaş marka otomobil, kavşakta sürücüsü bilinmeyen 74 BR 500 plakalı tırın dorsesine arkadan çarptı. Kazada otomobilin sürücüsü S.K. ile birlikte araçta bulunan D.K., M.G., Ö.A.E. ve O.K. yaralandı.

Olayın ardından 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbar üzerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri hızla olay yerine sevk edildi. Olay yerine ulaşan ekipler tarafından otomobilden çıkarılan yaralılar, sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının ciddiyetine ilişkin henüz kesin bir bilgi verilmedi.

Polis ekipleri, kazanın nedenini ve detaylarını araştırmak amacıyla olayla ilgili inceleme başlattı. Kazanın ardından yol bir süreliğine trafiğe kapandı, ekipler tarafından güvenlik önlemleri alındı ve yol kısa sürede yeniden açıldı.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.