Yaşam » Güncel »

Bilecik Osmaneli'nde Sakarya Nehri Kıyısında Haşere İlaçlama Çalışması Yapıldı.

Bilecik'in Osmaneli ilçesinde, Sakarya Nehri kenarında haşerelere karşı ilaçlama çalışmaları gerçekleştirildi.

Osmaneli ilçesinde yaz aylarında artış gösteren sivrisinek ve diğer haşerelere karşı etkili bir mücadele yürütülüyor. Bu bağlamda, Sakarya Nehri kıyısında ilaçlama çalışmaları düzenli olarak yapılıyor. Osmaneli Belediyesi'ne bağlı ekipler tarafından gerçekleştirilen bu uygulamalar, vatandaşların daha sağlıklı ve huzurlu bir yaşam alanına sahip olmalarını amaçlıyor. İlaçlama programı çerçevesinde, özellikle yaz aylarında artan zararlıların kontrol altına alınması ve halk sağlığının korunması hedefleniyor. Bu çalışmaların ilçe genelinde düzenli aralıklarla devam edeceği bildirildi.

Osmaneli Belediye Başkanı Bekir Torun, "Hedefimiz, vatandaşlarımızın daha temiz, sağlıklı ve huzurlu bir çevrede yaşamalarını sağlamak. Sakarya Nehri kenarında sürdürdüğümüz ilaçlama çalışmaları ile sivrisinek ve haşerelere karşı etkin mücadelemize devam ediyoruz. Daha yaşanabilir bir Osmaneli için çalışmalarımız kararlılıkla sürecek" açıklamasında bulundu.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.