Asayiş »

Ankara'da NATO Zirvesi Kapsamında Trafik Denetimleri Devam Ediyor

Ankara'daki NATO Zirvesi nedeniyle trafik denetimleri sürüyor. Polis ekipleri, şüpheli görülen araçların belgelerini kontrol ediyor ve üst aramaları gerçekleştiriyor. Denetimlerde kural ihlali yapan sürücülere ceza kesiliyor.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Ankara'da düzenlenmekte olan NATO Zirvesi dolayısıyla, trafik güvenliğini sağlamak amacıyla polis ekipleri tarafından yoğun denetimler gerçekleştirilmektedir. Özellikle Turgut Özal Bulvarı'nda gerçekleştirilen uygulama sırasında, şüpheli görülen araçlar ve kişilere yönelik kontrol ve denetim işlemleri yapılmaktadır. Bu kapsamda, araç sürücülerinin evrakları dikkatlice kontrol edilmekte, bazı durumlarda vatandaşların üst aramaları da gerçekleştirilerek güvenlik sağlanmaktadır.

Denetimlerde, trafik akışını bozacak şekilde hareket eden, kural ihlali yapan ve belgeleri eksik bulunan sürücülere idari para cezası uygulanmaktadır. Bu tür denetimlerin, Ankara genelinde görevli 49 bin polis ve 7 bin jandarma personeli tarafından zirve süresince sürdürüleceği bildirilmektedir. Trafik güvenliğinin artırılması ve olası kazaların önlenmesi amacıyla gerçekleştirilen bu denetimler, vatandaşların dikkatini çekmektedir.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.