Eğitim »

Cezmi Yıldırak, Sarıgöl İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak 6 yıl görev yaptı.

Sarıgöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Cezmi Yıldırak, 6 yıl süren görevine veda ederek şube müdürü olarak devam edeceğini açıkladı. Veda mesajında eğitim yatırımları ve Sarıgöl halkına teşekkür eden Yıldırak, "Görevler geçicidir, geriye gönüllerde bırakılan izler kalır." dedi.

Cezmi Yıldırak, yaklaşık 6 yıldır Sarıgöl İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevini yürütüyordu. Görevinden ayrıldığını duyuran Yıldırak, yeni bir göreve şube müdürü olarak devam edeceğini bildirdi. Yıldırak’ın ayrılığı, eğitim camiasında büyük üzüntüyle karşılandı. Görev süresi boyunca yaptığı eğitim yatırımlarıyla dikkat çeken Yıldırak, Sarıgöl’de eğitim alanında önemli gelişmelere imza attı.

Yıldırak, yayımladığı veda mesajında Sarıgöl’de görev yapmanın kendisi için büyük bir onur olduğunu ifade etti. Eğitim alanında yapılan projelerin yanı sıra yeni okul binalarının kazandırılması ve devam eden çalışmaların, kariyerinde en büyük gurur kaynaklarından biri olduğunu dile getirdi. "Bu süreçte, devlete, millete ve geleceğimizin teminatı olan öğrencilere hizmet etmek için büyük bir özveriyle çalıştım," dedi.

Ayrıca, görev anlayışında eşitlik ve adalet ilkelerine önem verdiğini belirten Yıldırak, sendika veya siyasi görüş ayrımı gözetmeksizin kamu yararını ön planda tuttuklarını vurguladı. Görev süresi boyunca birlikte çalıştığı kaymakamlar, belediye başkanları ve eğitim camiasının diğer üyelerine teşekkür etti. Yıldırak, bu süre zarfında pek çok dostluk ve güzel hatıralar biriktirdiğini ifade etti.

Veda mesajının son kısmında, Sarıgöl halkından helallik isteyen Yıldırak, "Görevler geçicidir. Geriye kalan ise insanlarda bırakılan izler ve kurulan gönül bağlarıdır. Eğer bu güzel ilçede gönüllerde hoş bir seda bırakabildiysek, kendimizi bahtiyar sayarız. Allah’a emanet olun," sözleriyle duygularını aktardı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.