Asayiş »

Şanlıurfa Siverek'te 10 Yıl Hapis Cezası Bulunan Hükümlü Ele Geçirildi

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde "Yağma" suçundan 10 yıl hapis cezası olan bir hükümlü yakalandı. Jandarma ekipleri, firari şahsı tespit ederek gözaltına aldı.

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı, aranan şahısların yakalanmasına yönelik yürüttüğü operasyonlar sırasında 10 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan T.S. isimli şahsın Siverek'te saklandığını belirledi.

Siverek İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, belirlenen adrese operasyon düzenleyerek hükümlüyü yakaladı. Gözaltına alınan T.S., jandarma ekipleri tarafından gerekli idari işlemler için adli makamlara sevk edilmek üzere hazırlandı.

Olayla ilgili olarak başlatılan soruşturma devam ediyor. Jandarma, bu tür suçların önlenmesi adına çalışmalarını sürdürecek.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.