Yaşam »

Muğla'da Vali Dr. İdris Akbıyık, Başsavcı Necati Kayaközü’nü ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Muğla Valisi Dr. İdris Akbıyık, HSK kararnamesiyle Muğla Cumhuriyet Başsavcılığına atanan Necati Kayaközü’ne makamında bir ziyaret gerçekleştirdi.

Vali Akbıyık, İzmir Cumhuriyet Başsavcı Vekilliği görevinden Muğla'ya atanan Kayaközü’ne yeni görevinde başarılar diledi. Ziyarette, Başsavcı Kayaközü’nün Muğla’ya ve adalet teşkilatına hayırlı bir görev üstlendiğini belirten Vali Akbıyık, bu süreçte kendisine destek vermeye hazır olduklarını ifade etti. Ayrıca, Muğla'nın adalet hizmetlerinin daha da ileriye gitmesi adına birlikte çalışacaklarını vurguladı.

Başsavcı Kayaközü, ziyaret için Vali Akbıyık’a teşekkür ederek, Muğla'da adaletin sağlanması ve yürütülmesi için elinden geleni yapacağını dile getirdi. Bu tür ziyaretlerin kurumlar arası iletişimi güçlendireceğini belirten Kayaközü, ayrıca Muğla'nın adalet alanında daha başarılı projelere imza atacağına inandığını belirtti.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.