Asayiş »

Dörtyol Hatay'da Hızar Atölyesinde Çıkan Yangın İtfaiye Ekiplerince Kontrol Altına Alındı

Dörtyol Hatay'da bir hızar atölyesinde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kısa sürede kontrol altına alındı.

Dörtyol ilçesi Özerli Mahallesi'nde sabaha karşı meydana gelen yangında, alevler hızar atölyesini etkisi altına aldı. Hatay Büyükşehir Belediyesi Dörtyol itfaiye ekipleri, yangının geniş alana yayılmasını önlemek amacıyla hızla olay yerine intikal etti. Ekipler, yangına müdahale ederek alevleri kontrol altına aldı ve söndürme çalışmalarını başarıyla tamamladı. Yangın sonucunda atölyede yer alan odunlar zarar gördü. İtfaiye ekipleri, olay sonrası bölgede soğutma çalışmaları gerçekleştirdi. Yangının çıkış nedeni ile ilgili olarak ise gerekli incelemelerin başlatıldığı öğrenildi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.