Yaşam »

Körfez'de 62 Çocuk İçin Geleneksel Sünnet Şöleni Gerçekleştirildi

Körfez'de gerçekleştirilen sünnet şöleninde 62 çocuk ve aileleri bir araya geldi. Eğlenceli etkinliklerle dolu bu özel günde, çocukların mutluluğu gözlerden kaçmadı.

Körfez Belediyesi tarafından düzenlenen sünnet şöleninde, 62 çocuk ve aileleri bir araya getirildi. Etkinlikte müzik, gösteriler ve çeşitli ikramlar yer aldı, çocuklar eğlenceli vakit geçirdi. Programa katılan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, burada yaptığı konuşmada, 62 çocuğun hayatındaki bu özel günün mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Söğüt, çocukların yüzündeki gülümseme ve ailelerin mutluluğunun kendileri için en büyük kazanç olduğunu dile getirerek, "Körfez Belediyesi olarak, sadece altyapı ve üstyapı yatırımlarıyla değil, insan hayatına dokunan sosyal projelerle de hemşehrilerimizin yanında olmaya devam ediyoruz. Rabbim evlatlarımızın bahtını açık, ömürlerini sağlıklı, huzurlu ve başarılarla dolu eylesin. Ailelerimize de bizlere duydukları güven ve katılımları için teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Etkinlik, çocuklara çeşitli hediyelerin verilmesiyle sona erdi. Katılımcılar, bu özel günde bir arada olmanın sevincini yaşadı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.