Asayiş »

Aydın Efeler'de Yolun Karşısına Geçen Kadın Beton Mikserinin Altında Kalarak Hayatını Kaybetti

Aydın Efeler'de meydana gelen kazada, yolun karşısına geçmeye çalışan 60 yaşındaki kadın beton mikserinin altında kalarak yaşamını yitirdi. Olay anına ait güvenlik kameraları görüntüleri de ortaya çıktı.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Aydın'ın Efeler ilçesinde sabah saat 10.30 sıralarında yaşanan olay, Aydın Şehir Hastanesi yolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, yolun karşısına geçmeye çalışan Feriştah Kaya (60), B.Y. yönetimindeki 09 AOS 50** plakalı beton mikserinin çarpması sonucu ağır yaralandı. Kısa sürede olay yerine ulaşan jandarma ve sağlık ekipleri, yaptıkları incelemede yaşlı kadının hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yerini güvenlik çemberine alan jandarma, inceleme ekiplerinin çalışması için gerekli önlemleri aldı. Savcılık incelemeleri sonrasında, Feriştah Kaya'nın cansız bedeni hastane morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaza Anına Dair Güvenlik Kamerası Görüntüleri Yayınlandı

Kaza anına ait güvenlik kamerası görüntüleri de kamuoyuyla paylaşıldı. Görüntüler, olayın gerçekleştiği bölgedeki bir işyerinin güvenlik kamerasına yansırken, kadının yeşil ışığın yanmasıyla birlikte hareket eden beton mikserinin altında kalışı anbean kaydedildi. Bu görüntüler, kazanın nasıl gerçekleştiğine dair önemli ipuçları sunuyor.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.