Mersin Protokolünden Yeni Cumhuriyet Başsavcısı Yasin Emre’ye Hayırlı Olsun Ziyareti
Mersin il protokolünün üst düzey temsilcileri, şehre yeni atanan Cumhuriyet Başsavcısı Yasin Emre’yi makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Mersin Valisi Atilla Toros başkanlığındaki heyette; İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanı Tuğamiral Gökmen Gücüyen ve İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ercan Atasoy yer aldı.
Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) kararnamesiyle Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı görevine getirilen Yasin Emre’ye yönelik gerçekleştirilen bu ziyarette, adli ve idari kurumlar arasındaki uyum ve iş birliği vurgulandı.
Huzur ve Güvenlik İçin İş Birliği Vurgusu
Ziyaret sırasında Vali Atilla Toros ve beraberindeki heyet, Başsavcı Yasin Emre’ye yeni görev yerinin ve döneminin Mersin için hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu. Kentin genel huzuru, güvenliği ve adli süreçlerin işleyişinde tüm kurumların ortak bir eş güdümle çalışmasının önemi vurgulandı.
Mersin Cumhuriyet Başsavcısı Yasin Emre ise valilik, emniyet, jandarma ve sahil güvenlik komutanlığı temsilcilerinin gerçekleştirdiği bu nezaket ziyaretinden büyük memnuniyet duyduğunu ifade ederek, Mersin'de adaletin tesisi ve kamu düzeninin korunması adına iş birliği içinde çalışmaktan gurur duyacağını belirtti.
Ziyaret, karşılıklı iyi niyet temennileri ve hatıra fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi.