Asayiş »

Burdur Merkez Kayaaltı Köyü'nde Samanlıkta Çıkan Yangın İtfaiye Ekipleri Tarafından Söndürüldü

Burdur Merkez Kayaaltı Köyü'nde meydana gelen samanlık yangını, itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alındı. Yangında çok sayıda saman balyası zarar gördü.

Burdur'un Kayaaltı köyünde yer alan bir samanlıkta henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Edinilen bilgilere göre, samanlıktan yükselen duman ve alevleri gören vatandaşlar durumu derhal yetkililere bildirdi. Olay yerine hızla intikal eden itfaiye ekipleri, yangının büyümesini önlemek için müdahalede bulundu. Ekiplerin kısa sürede yangına müdahale etmesi sonucunda alevler kontrol altına alındı ve yangın söndürüldü. Yangın sırasında çok sayıda saman balyası yanarak kullanılamaz hale geldi. Ayrıca, itfaiye ekipleri yangının ardından soğutma çalışmaları gerçekleştirdi. Yangının çıkış nedenine ilişkin detaylı bir inceleme başlatıldığı bildirildi.

Olayın ardından, yangının çıkış sebebi hakkında araştırmaların devam ettiği belirtildi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.