Asayiş »

Arnavutköy'de Kontrolden Çıkan Market Kamyonu Çevre Yolundan Yan Yola Devrildi.

Arnavutköy'de meydana gelen kazada, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu market kamyonu çevre yolundan yan yola devrildi. Olayda yaralanan sürücü, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Kaza, Arnavutköy Çevre Yolu'nda gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, Emirhan Vurankaya'nın kullandığı 34 KA 43** plakalı Onur Marketler'e ait nakliye kamyonu, sürücüsünün henüz belirlenemeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Savrulan kamyon, yol kenarındaki bariyerleri aşarak çevre yolundan yan yola devrildi. Kamyonun devrildiği esnada yan yolda herhangi bir araç veya yaya bulunmaması, olası bir faciayı önlemiş oldu. Ancak, kamyon sürücüsü Emirhan Vurankaya yaralandı ve ambulans ile Arnavutköy Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Olayın ardından, ihbar üzerine polis ekipleri hızla olay yerine intikal etti. Ekipler, bölgede güvenlik önlemleri alarak kazanın olduğu alanı kontrol altına aldı. Devrilen kamyonun kaldırılması amacıyla da çalışmalar başlatıldı. Ayrıca, çevre yolundan yan yola devrilen kamyon ve bariyerlerde meydana gelen hasar, drone kamerasıyla havadan görüntülendi. Kazayla ilgili detaylı inceleme ise devam ediyor.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.