Asayiş »

Denizli Merkezefendi'de İki Genç Arasında Çıkan Tartışmada Bıçakla Yaralanma Meydana Geldi

Denizli Merkezefendi'de yaşanan olayda, iki genç arasında çıkan tartışma sonucunda bir genç bıçakla yaralandı. Olaydan sonra kaçan şüpheli, polislere teslim oldu.

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde, Muratdede Mahallesi 295 Sokak'ta henüz bilinmeyen bir nedenle iki genç arasında tartışma başladı. Tartışmanın giderek büyümesi sonucunda, yanında bıçak bulunan A.Ç. (17), tartıştığı genci iki kez ayağından bıçakladı. Çevredeki vatandaşların durumu bildirmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaralı gence olay yerinde ilk müdahaleyi yaparak, ambulansla hastaneye kaldırdı.

Olayın ardından A.Ç. olay yerinden kaçtı. Polis ekipleri, şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı. A.Ç., 112 Acil Çağrı Merkezini arayarak kendisini ihbar etti. Bulunduğu konumu polislere bildiren A.Ç., olayda kullandığı bıçakla birlikte karakola teslim oldu. Olayın detayları ise polis tarafından araştırılmaya devam ediyor.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.