Asayiş »

Zonguldak Alaplı'da Park Halindeki Araçların Karıştığı Kazada Maddi Hasar Oluştu

Zonguldak Alaplı'da park halindeki iki aracın karıştığı kazada, "pat pat" olarak bilinen zirai tarım aracı, yaklaşık 3 metre yükseklikten bir iş yerinin önüne düştü. Olayda can kaybı yaşanmazken, her iki araçta maddi hasar meydana geldi.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde meydana gelen ilginç kaza, Hükümet Caddesi ile Adliye Sarayı'nın arka caddesinde bulunan Küçük Sanayi Sitesi yolunda gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, park halindeki bir Kartal model otomobilin freninin boşalması sonucu araç hareket ederek, yine park halinde bulunan "pat pat" tabir edilen zirai tarım aracına çarptı.

Çarpmanın etkisiyle savrulan tarım aracı, ana yoldan yaklaşık 3 metre aşağıda bulunan bir iş yerinin önüne düştü. Kazada can kaybı veya yaralanma yaşanmazken, her iki araçta da ciddi maddi hasar meydana geldi.

Kaza sonrası olay yerine gelen araç sahipleri, araçlarının durumunu görünce büyük bir şaşkınlık yaşadı. Olayla ilgili olarak inceleme başlatıldığı bildirildi.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.