Siyaset »

İspanya Başbakanı Pedro Sanchez ve Arnavutluk Başbakanı Edi Rama Ankara'da buluştu.

NATO Zirvesi çerçevesinde İspanya Başbakanı Pedro Sanchez ve Arnavutluk Başbakanı Edi Rama, Ankara’ya geldi ve burada resmi karşılamalar yapıldı.

NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi dolayısıyla liderlerin Ankara’ya gelişleri sürüyor. İspanya Başbakanı Pedro Sanchez ve Arnavutluk Başbakanı Edi Rama, düzenlenen özel uçuşlarla Ankara’ya iniş yaptı. Uçakların inişinin ardından, her iki lider Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş tarafından karşılandı. Bu ziyaret, iki ülke arasındaki ilişkilerin güçlendirilmesi açısından önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Ayrıca, zirve çerçevesinde birçok uluslararası konu üzerinde de görüşmelerin yapılması bekleniyor. Başbakanlar, NATO üyesi ülkelerin iş birliğini artırmayı amaçlayan çeşitli stratejilerin ele alınacağı toplantılara katılacaklar.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.