Malatya Darende'de Yaralanan 15 Yaşındaki Çocuk Hava Ambulansıyla Malatya'ya Gönderildi
Malatya'nın Darende ilçesinde parmağında yaralanma yaşayan 15 yaşındaki bir çocuk, hava ambulansıyla Malatya'ya sevk edildi.
Edinilen bilgilere göre, A.T.V. (15) yaşadığı yaralanma sonrası Darende Hulusi Efendi Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Burada yapılan muayenede parmağında kesi ve kırık olduğu tespit edilen çocuğa acil müdahale gerçekleştirildi. Ancak durumunun daha ileri tetkik ve tedavi gerektirdiği anlaşıldı. Bunun üzerine bölgeye hava ambulansı talep edildi. Hızla olay yerine intikal eden ambulans helikopter, yaralı çocuğu Malatya'daki bir hastaneye nakletti.
Olay hakkında yapılan açıklamada, hastanın tedavisinin Malatya'da sürdüğü bilgisi verildi. Sağlık ekipleri, hastanın durumunu sürekli olarak takip ederek gerekli tedbirleri almaktadır.