Yerel »

Elazığ Kovancılar'da Restoran Bacasında Çıkan Yangın Kısa Süreli Paniğe Neden Oldu

Elazığ'ın Kovancılar ilçesinde bir restoranda meydana gelen baca yangını, vatandaşlar arasında kısa süreli paniğe yol açtı.

Edinilen bilgilere göre, henüz belirlenemeyen bir sebeple restoranın bacasında yangın çıkışı görüldü. Dumanları fark eden çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine, olay yerine kısa sürede itfaiye ekipleri yönlendirildi. Ekiplerin hızlı müdahalesi sayesinde yangın, iş yerine sıçramadan kontrol altına alındı ve söndürüldü. Olay sırasında can kaybı ya da yaralanma yaşanmazken, bacada maddi hasar meydana geldi.

Yangının çıkış nedenini belirlemek amacıyla ilgili incelemeler başlatıldı. Yangın sonrası, restoran işletmecisi ve çevre sakinleri, itfaiye ekiplerinin hızlı çalışmasını takdirle karşıladı. Yangın anında dumanların yükseldiğini gören vatandaşlar, büyük bir endişe içinde itfaiyenin gelmesini bekledi. İtfaiye ekipleri, yangın anında çevre güvenliğini alarak olası bir tehlikeyi önlemek için hızlı bir şekilde hareket etti.

Olayın ardından, restoran sahipleri baca sistemlerinin gözden geçirilmesi gerektiğini belirtti. Yangın, baca temizliği ve bakımlarının önemini bir kez daha gündeme getirdi. İlgili kurumlar, benzer durumların yaşanmaması için gerekli önlemlerin alınması gerektiğini vurguladı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.