Asayiş »

Bilecik'te Jandarma Tarafından Yapılan Denetimlerde 3 Bin 305 Kişi Sorgulandı

Bilecik'te jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen denetimlerde 3 bin 305 kişi sorgulanırken, 648 araç kontrol edildi.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Bilecik İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler tarafından düzenlenen "Huzur ve Güven Uygulaması" çerçevesinde, il genelinde kapsamlı denetimler yapıldı. Yapılan kontrollerde herhangi bir olumsuzlukla karşılaşılmazken, Bilecik-Söğüt ve Bilecik-Bozüyük karayollarında 648 araç detaylı bir şekilde incelendi. Aynı zamanda, NATO petrol boru hattı, BOTAŞ doğalgaz boru hattı ve YHT/konvansiyonel tren hat güzergahlarında da gerekli güvenlik kontrolleri gerçekleştirilerek, bölgedeki güvenliğin sağlanmasına yönelik önemli adımlar atıldı.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.