Asayiş »

Samsun Atakum'da Eşine Silah Fotoğrafı Göndererek Tehditte Bulunan Koca Gözaltına Alındı

Samsun Atakum ilçesinde, eşine silah fotoğrafı göndererek tehditte bulunduğu iddia edilen koca gözaltına alındı. Olay, eşinin babaevine gitmesinin ardından gerçekleşti.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Samsun'un Atakum ilçesinde meydana gelen olayda, iddiaya göre, 2 çocuk annesi D.B.K. (38) eşi C.K. (39) ile yaşadığı tartışmanın ardından çocuklarını alarak babaevine gitti. Eşinin bu durumu üzerine C.K., WhatsApp üzerinden eşine silah fotoğrafı göndererek, "Çocukları evin önünde indir, indirmezsen seni de aileni de öldürüp katliam yaparım" şeklinde tehdit içeren mesajlar attığı öne sürüldü.

D.B.K.'nın şikayeti üzerine Atakum İlçe Emniyet Müdürlüğü Aile İçi ve Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Büro Amirliği ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı. Yapılan çalışmalar sonucunda C.K. gözaltına alındı. Emniyetteki ifadesinde suçlamaları kabul etmeyen C.K., işlemlerinin ardından Samsun Adliyesi’ne sevk edildi. Mahkeme, şüpheli hakkında ev hapsi tedbir kararı vererek serbest bırakılmasına hükmetti.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.