Asayiş »

Antalya Konyaaltı'nda Araçla Sıkıştırılan Kişi Yaralandı

Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde bir tartışma sonucunda, sürücü M.G., tartıştığı C.B.'yi aracının önüne alarak sıkıştırdı. Olay güvenlik kameralarına yansırken, C.B. ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Olay, 6 Temmuz akşamı Konyaaltı ilçesi Hurma Mahallesi'nde meydana geldi. C.B. ile apartmanın önünde bulunan M.G. arasında henüz belirlenemeyen bir sebepten tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen bu tartışma sırasında M.G. araca binerken, C.B. ise otomobilin kapılarını açmaya çalıştı. Sinirlerine hakim olamayan C.B., aracın camına ve aynasına vurdu. O sırada M.G. otomobili çalıştırarak bölgeden ayrılmak istedi.

Ancak M.G. aniden aracını C.B.'nin üzerine sürdü. Otomobilin önüne aldığı C.B.'ye çarparak, otomobil ile apartman kapısı arasında sıkıştırdı. Olayın ardından M.G. biraz uzaklaştı. C.B.'nin yerde hareketsiz yattığını gören çevredekiler, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, C.B.'yi ağır yaralı olarak hastaneye kaldırdı.

Olay anı, güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde C.B.'nin otomobilin önüne geçtiği, M.G.'nin önce aracı geri hareket ettirip ardından C.B.'nin üzerine sürdüğü ve apartman giriş kapısına çarptığı açıkça görülüyor. Konyaaltı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olay sonrası M.G.'yi polis merkezine götürdü. M.G.'nin ilk ifadesinde C.B.'nin kendisine saldırdığını, kaçmaya çalışırken bu durumun yaşandığını belirttiği öğrenildi.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.