Asayiş »

Malatya Pütürge'de Çıkan Yangında 2 Ev ve 20 Dönüm Alan Zarar Gördü

Malatya'nın Pütürge ilçesinde meydana gelen yangında 2 ev ile yaklaşık 20 dönüm meyve bahçesi ve ormanlık alan zarar gördü. Yangına ekiplerin zamanında müdahalesi, alevlerin çevredeki diğer evlere ve geniş ormanlık alana sıçramasını önledi.

Yangın, Pütürge ilçesinin Arıtoprak Mahallesi'nde, henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı başladı. Kısa sürede büyüyerek iki evi, yaklaşık 20 dönüm meyve bahçesi ile ormanlık alanı etkisi altına aldı. Yangın haberi üzerine, itfaiye ve Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri hızla olay yerine intikal etti. Yoğun müdahale sonucunda, yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Neyse ki yangında can kaybı veya yaralanma yaşanmadı. Ancak, yangın sonucunda 2 ev ile yaklaşık 20 dönüm meyve bahçesi ve ormanlık alanda maddi hasar oluştu.

Yangının çıkış nedenine dair detaylı bir inceleme başlatıldığı bildirildi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.