Asayiş »

Muğla Bodrum'da Yapı Marketin Depo Kısmında Çıkan Yangın Kontrol Altına Alındı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir yapı marketin depo alanında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alındı. Yangın sırasında bir kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Edinilen bilgilere göre, Bodrum'un Ortakent Yahşi Mahallesi'nde bulunan bir yapı marketin inşaat ve izolasyon malzemelerinin depolandığı alanda aniden yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler, işletmenin büyük bir kısmını etkisi altına aldı. Olayın hemen ardından, Bodrum İtfaiye Grup Amirliği, Polis, 112 Acil Sağlık ve Bodrum Belediyesi'ne bağlı ekipler hızla yangın yerine intikal etti. Ekipler, alevlere dört bir yandan müdahale ederek yangının büyümesini önlemeye çalıştı.

Yangın söndürme çalışmaları sırasında, bir itfaiye personelinin gözüne itfaiye hortumu çarpması sonucu yaralanarak 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Ekiplerin yoğun çabalarıyla yangın kontrol altına alındı ve ardından soğutma çalışmalarına geçildi. Yangının çıkış nedeni henüz belirlenemezken, olayla ilgili incelemelerin sürdüğü öğrenildi.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.