Asayiş »

Aydın Efeler'de Kimlik Vermeyen Kadın, Polisle Kovalamaca Yaşadı

Aydın Efeler ilçesinde, kimlik vermek istemeyen bir kadın, polis ekiplerine zor anlar yaşattı. Kadın, çevreyi rahatsız etmesi üzerine polisin müdahalesinden kaçmaya çalıştı.

Aydın'ın Efeler ilçesinde, Atatürk Kent Meydanı'nda meydana gelen olayda, psikolojik sorunları olduğu iddia edilen bir kadın, çevredeki insanlara rahatsızlık verdi. Bu durum üzerine, olay yerine intikal eden polis ekipleri, müdahale etmek istedi. Kimliğini beyan etmeyi reddeden kadın, polis ekiplerine zor anlar yaşatmaya başladı ve kaçmaya çalıştı. Yaklaşık 250 metre süren bir kovalamacanın ardından polis, kadını yakalamayı başardı.

Olay sırasında, kadın polis ekiplerine caddede küfürler ederek tepki gösterdi. Kovalamaca esnasında çevredeki vatandaşlar da durumu şaşkınlıkla izledi. Yakalandıktan sonra, gözaltı işlemleri sırasında yine polis ekiplerine hakaretler eden kadın, işlemler için ilgili polis merkezine götürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürerken, bölgedeki güvenlik önlemleri artırıldı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.