Eğitim »

Çanakkale’de eğitimde yenilikçi teknolojilerin etkin kullanımı toplantısı gerçekleştirildi

Çanakkale’de Millî Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürü Mustafa Canlı’nın katılımıyla eğitimde yenilikçi teknolojilerin etkin kullanımı toplantısı gerçekleştirildi.

Millî Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürü Mustafa Canlı; İl Millî Eğitim Müdürü Mine Hayta, birim amirleri, ilçe millî eğitim müdürleri ve okul yöneticileriyle değerlendirme toplantısında bir araya geldi. Toplantıda, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli kapsamında yürütülen çalışmalar, eğitimde yenilikçi teknolojilerin etkin kullanımı ve Çanakkale’de hayata geçirilen uygulamalar değerlendirildi. Dijital dönüşüm odaklı eğitim süreçleri, teknoloji destekli öğrenme ortamlarının geliştirilmesi ve eğitimde kaliteyi artırmaya yönelik çalışmalar ele alınırken, iş birliği ve ortak akıl anlayışıyla sürdürülebilir ve erişilebilir eğitim hedefleri doğrultusunda görüş alışverişinde bulunuldu.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.