Asayiş »

İkinci kattan düşen 4 yaşındaki çocuk için vatandaşlar seferber oldu: Güneşe karşı siper oluşturdular - ELAZIĞ

Elazığ’da ikinci kattan düşen 4 yaşındaki çocuk yaralanırken, vatandaşlar yerde yatan çocuğun güneşten etkilenmemesi için sağlık ekipleri gelene kadar kartonlarla siper yaptı.

Olay, Keban ilçesine bağlı Kallar Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, M.D.Ö. (4) misafirliğe geldiği teyzesinin evinin camından aşağı düşerek yaralandı. Olayı gören çevredeki vatandaşlar durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Sağlık ekipleri olay yerine gelene kadar çevredeki vatandaşlar, buldukları kartonlarla düşen çocuğu güneş ışınlarından korumaya çalıştı. Yaralı çocuk, olay yerinde yapılan ilk müdahalelerin ardından ambulansla Fırat Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yaralı çocuğun durumunun kritik olduğu öğrenildi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.