Asayiş »

Bingöl’de bir haftada 21 şüpheli yakalandı, 4 kişi tutuklandı

Bingöl’de polis ekiplerince düzenlenen operasyonlarda bir haftada 21 şüpheli yakalanırken, çeşitli suçlardan aranan 4 kişi tutuklandı.

Bingöl İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince 3-10 Temmuz 2026 tarihleri arasında yürütülen çalışmalarda toplam 21 şüpheli yakalandı. Operasyonlarda "yağma (gasp)" suçundan 2 kişi, "uyuşturucu madde ticareti yapmak" suçundan 1 kişi ve "kasten yaralama" suçundan 1 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Ayrıca 2 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, 12 şüpheli serbest bırakıldı. Çalışmalarda 3 kişiye ise idari para cezası uygulandı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.