Asayiş »

Traktörün altında kalan 73 yaşındaki adam hayatını kaybetti - BURSA

Bursa’da devrilen traktörün altında kalan 73 yaşındaki Selamettin Karyağar hayatını kaybetti.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Bursa’nın Büyükorhan ilçesine bağlı Karalar Mahallesi’nde meydana gelen traktör kazası can aldı. 73 yaşındaki Selamettin Karyağar, henüz bilinmeyen bir sebeple traktör kazası geçirdi. İhbar üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Karyağar’ın olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.

Kazanın ardından olay yerinde güvenlik önlemleri alınırken, Savcılık incelemesinin ardından Karyağar’ın cenazesi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için adli tıp kurumuna kaldırılacak.

Jandarma ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.