Asayiş »

Yemen ordusu Sana Havalimanı pistini vurdu

Yemen Savunma Bakanlığı, İran’a ait bir uçağın Sana Uluslararası Havalimanı’na inişini engellemek amacıyla pistin vurulduğunu açıkladı.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Yemen’de tansiyon yeniden yükseldi. Yemen Savunma Bakanlığı, İran’a ait bir uçağın inişini engellemek amacıyla başkent Sana’daki Uluslararası Havalimanı’nın pistinin hedef alındığını açıkladı.

Yemen’in başkenti Sana, İran destekli Husilerin kontrolünde bulunurken, Suudi Arabistan ve diğer Körfez ülkelerinin desteğini alan hükümet ise ülkenin güneyindeki Aden kentinden faaliyetlerini sürdürüyor.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.