Güncel »

Sakarya'da İbrahim Elmalı Yıldızlar Kulüpler Türkiye Halter Şampiyonası Heyecanı

Türkiye Halter Federasyonu'nun 2026 yılı faaliyet programında yer alan İbrahim Elmalı Yıldızlar Kulüpler Türkiye Halter Şampiyonası, Sakarya'da başladı.

Organizasyon, Serdivan'da bulunan Metehan Başar Spor Salonu'nda büyük bir heyecanla devam ediyor. Şampiyonaya Türkiye'nin dört bir yanından gelen 603 sporcu katılırken, genç halterciler kürsüye çıkabilmek için kıyasıya mücadele etti. Şampiyonanın ilk gününde dereceye giren sporculara madalyaları, protokol üyeleri ile antrenörleri tarafından takdim edildi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.