Siyaset »

Ankara'da 15 Temmuz'un 10. Yılı Kutlandı

Ankara'da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yapılan anma etkinliklerinde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Faruk Acar, önemli açıklamalarda bulundu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Faruk Acar, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, 15 Temmuz'un sadece bir darbe girişiminin önlenmesi değil, aynı zamanda milletin egemenlik şuurunu dünyaya ilan ettiği önemli bir tarih olduğunu vurguladı. Acar, "15 Temmuz, aziz milletimizin vücudunu siper ederek tankları durdurduğu, egemenlik şuurunu tüm dünyaya bir kez daha ilan ettiği destanın adıdır" dedi.

Acar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla meydanları dolduran vatandaşların, vatan müdafaasında büyük bir özveri ile bulunduklarını ve şehit olmayı en yüksek rütbe olarak gördüklerini ifade etti. Bu kahramanlıkla, milli iradenin hiçbir güç tarafından teslim alınamayacağını tarihe yazdırdıklarını belirtti.

Ayrıca, 15 Temmuz'un 10. yılı dolayısıyla düzenlenen etkinliklerde, istiklal uğruna canlarını feda eden şehitleri rahmetle anarken, gazilere de şükranlarını sundu. Acar, bu tür anma etkinliklerinin, milletin birlik ve beraberliğinin güçlenmesi açısından büyük önem taşıdığını da sözlerine ekledi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.