Yaşam »

Erzurum'da 15 Temmuz Anma Etkinlikleri Çerçevesinde Protokol Üyeleri Şehitlikleri Ziyaret Etti.

Erzurum'da gerçekleştirilen 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü anma programları kapsamında protokol üyeleri, kentteki şehitlikleri ziyaret etti.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Erzurum'da 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü etkinlikleri çerçevesinde, şehirdeki protokol üyeleri şehitlik ziyaretinde bulundu. Ziyaretler kapsamında ilk olarak 15 Temmuz Şehitliği, Polis Şehitliği ve Karskapı Şehitliği ziyaret edildi. Bu ziyaretler, aziz şehitlerimizi anmak ve onlara olan saygımızı ifade etmek amacıyla düzenlendi.

Yapılan ziyaretlerde, şehitlerin kabirleri başında Kur’an-ı Kerim okunarak dualar edildi. Vatanı için canlarını veren kahramanların anısını yaşatmak adına, protokol üyeleri tarafından kabirlerine çiçekler bırakıldı. Bu anlamlı etkinlikte, şehitler, derin bir minnet ve şükran duygusuyla anıldı.

Ziyaret programına; Erzurum Valisi Aydın Baruş, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, mülki ve idari erkan, askeri personel, emniyet mensupları, kurum müdürleri ve şehit yakınları katıldı. Protokol üyeleri, etkinlik boyunca birlik beraberlik mesajları verdi ve bu tür anma programlarının önemine vurgu yaptı.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.