Yaşam »

Kırşehir'de yaşayan 97 yaşındaki Döne Toygar, 15 Temmuz darbe girişimini 'ihanet' olarak tanımladı.

Kırşehir'de yaşayan 97 yaşındaki Döne Toygar, 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıl dönümüne özel olarak haberleri takip ettiğini belirtti. Darbe girişimini şiddetle kınayan Toygar, birlik ve beraberlik vurgusu yaparak dua etti.

Kırşehir'de, 97 yaşındaki Döne Toygar, kızı Elif Toygar ile birlikte yaşamakta. Döne Toygar, 15 Temmuz hain darbe girişimiyle ilgili gelişmeleri dikkatle izleyerek, bu olayların unutulmadığını ifade etti. Darbe girişimini gerçekleştiren FETÖ üyelerinin eylemlerine 'ihanet' ifadesiyle tepki gösteren Toygar, "İki gündür haber izliyorum. Böyle bir ihanet görmedim. Allah milletimize sağlık, dürüstlük ve afiyet versin. Yavrularımızı korusun" dedi.

Döne Toygar’ın kızı Elif Toygar, annesinin haber programlarına olan ilgisini dile getirdi. Elif Toygar, annesinin televizyon başında uzun saatler geçirdiğini ve haberleri büyük bir dikkatle takip ettiğini belirtti. "Annem haberleri çok seviyor. Gündemi sürekli takip ediyor. Son iki gündür de televizyonun başından ayrılmadan haberleri izliyor" şeklinde konuştu.

Döne Toygar, beş çocuk ve on iki torun sahibi olmasına rağmen, ileri yaşına rağmen güncel olayları takip etmeye devam ediyor. Bu durum, onun hayata karşı olan merakını ve ilgisini göstermekte.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.