Samsunspor Başkanvekili Veysel Bilen, Avrupa kupalarına katılmayı hedeflediklerini açıkladı.
Samsunspor'un hedefi, sezon sonunda Avrupa kupalarına katılarak uluslararası arenada söz sahibi olmak. Başkanvekili Veysel Bilen, bu amaçla birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekti.
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Samsun Şubesi tarafından organize edilen "Sezona Merhaba Resepsiyonu", Samsun Büyükşehir Belediyesi Golf Tesisleri’nde gerçekleştirildi. Etkinlikte, Samsunspor’un 2025-2026 sezonuna ait anıları ve Avrupa yolculuğunu temsil eden karma fotoğraf sergisi de davetlilerin ilgisine sunuldu.
Programda konuşan Samsunspor Başkanvekili Veysel Bilen, kulübün yeniden kazandığı birlik ve beraberlik atmosferinin başarıların temelini oluşturduğunu vurguladı. "Uzun yıllar sonra taraftarlarımızla, oyuncularımızla ve yönetimimizle özlediğimiz Samsunspor’a kavuştuk. Geçtiğimiz sezonlarda UEFA’ya katılarak ülkemize en fazla puan kazandıran takımlardan biri olmanın gururunu yaşadık. Bu yolda ilerleyerek gelecekte daha büyük başarılara imza atacağımıza inanıyorum. Bunun için birlik olmamız ve gücümüze güç katmamız gerekiyor. Bu birlikteliğimiz bizi daha güzel yerlere götürecektir" dedi.
Bilen ayrıca, Samsun’un spor, sanat, kültür ve turizm alanlarında sürekli bir gelişim içerisinde olduğunu belirtti. "Sporun gücünü göz ardı edemeyiz. Samsunspor’un sadece futbol takımı olarak değil, tüm branşlarda başarılarını artırarak sürdürmesini temenni ediyorum. Bu sezon da Avrupa kupalarını hedefleyen bir yönetim anlayışıyla mücadele edeceğiz. Sezon sonunda yeniden Avrupa’da söz sahibi olan bir takım olmayı niyaz ediyorum" şeklinde konuştu.
Destek Vermeye Hazırız
Terme Belediye Başkanı Şenol Kul ise sporun toplum üzerindeki önemine dikkat çekerek, "Spor hayatımıza renk katan, hayatımızın ayrılmaz bir parçasıdır. Bu şehrin çocukları Samsunsporludur. Sadece futbola değil, sporun her branşına elimizden gelen desteği vermek için çabalıyoruz" dedi.
Programa ayrıca Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Samsun Bölge Müdürü Ebu Bekir Ayrancı, Samsunspor Teknik Direktörü Thorsten Fink, Samsunspor Futbol Direktörü Fuat Çapa, Samsunspor Basın Sözcüsü Suat Çakır, futbolcular Emre Kılınç, Yunus Emre Çift ve Yalçın Kayan ile birçok gazeteci ve davetli katıldı.