Spor »

Kocaeli'de Kocaelispor Teknik Direktörü Selçuk İnan, transfer görüşmeleri ve yeni sezon hedefleri hakkında önemli bilgiler verdi.

Kocaelispor Teknik Direktörü Selçuk İnan, transfer süreci kapsamında görüşmelerinin sürdüğünü ve bazı oyuncularla anlaşma aşamasına geldiklerini belirtti. İnan, yeni sezon için takımın kadro yapılanmasına dair değerlendirmelerde bulundu. Kocaelispor, hazırlık maçında İstanbulspor ile 1-1 berabere kaldı.

Kocaelispor Teknik Direktörü Selçuk İnan, Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde gerçekleştirilen ilk etap kampının ardından transfer süreci hakkında açıklamalarda bulundu. İnan, takımın hazırlık maçında 1. Lig temsilcisi İstanbulspor ile karşı karşıya geldiğini, maçın 1-1 eşitlikle sonuçlandığını ifade etti. Bu süreçte takımın yeni sezon hedefleri, harcama limitleri ve kadro yapılanması hakkında da bilgi verdi.

Kamp Dönemi Değerlendirmesi

İnan, kamp döneminin verimli geçtiğini ve fiziksel açıdan iyi bir performans sergilediklerini kaydetti. Ciddi bir sakatlık yaşanmamasının kendileri için önemli bir avantaj olduğunu vurgulayan İnan, "Mutluyum, fiziksel olarak iyi bir kamp geçirdiğimizi düşünüyorum. Şükürler olsun ki ciddi bir sakatlık yaşamadık. Buraya yaklaşık 38 futbolcuyla geldik ve genç oyuncularımıza fırsat verdik. Şimdi Topuk Yaylası’nda ikinci etap kampına geçeceğiz" dedi.

Transfer Süreci Hakkında Bilgiler

Transfer sürecine ilişkin bilgi veren Selçuk İnan, kulübün finansal durumu ve harcama limitlerine dikkat çekti. "Görüştüğümüz çok oyuncu var, anlaşma aşamasına geldiğimiz oyuncular da mevcut. Yavaş yavaş finansal sıkıntıları aşıyoruz, başkanımız ve belediye başkanımız destek veriyor. Ancak transfer yasakları ve harcama limitleri gibi zorluklar da bulunuyor. 7 Türk oyuncu bulundurabiliyoruz. Bu zorluklar aşılmayacak şeyler değil, üstesinden geleceğiz" diye konuştu.

Geçmiş Sezondan Daha Güçlü Olmayı Hedefliyoruz

Kadro istikrarının önemine değinen İnan, geçen sezondan kalan oyuncuların şehri ve ligi tanımasının avantaj sağladığını belirtti. Takımın hala tam anlamıyla şekillenmediğini ifade eden İnan, "Geçen yılın oyuncuları mevcut, bu bir avantaj. Ancak eksiklerimiz var. Önümüzdeki bir ay içinde bu eksiklikleri gidermeye çalışacağız ve geçen seneden daha güçlü bir takım oluşturmayı hedefliyoruz" şeklinde konuştu.

Zorlu Bir Lig Bekliyor

İnan, önlerinde zorlu bir sezon olduğunu belirterek, "Bu sene lig çok zorlu geçecek. Başakşehir gibi güçlü takımlar bulunuyor. Ancak biz ne yapacağımızı biliyoruz. Geçen seneye göre daha güçlüyüz. Fikstürde hangi takımın ilk haftalarda oynayacağıyla ilgilenmiyorum, tüm maçlar zor olacak" dedi. Kocaelispor, verilen 3 günlük iznin ardından ikinci etap kamp çalışmaları için Düzce Topuk Yaylası’nda toplanacak.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.