Kültür Sanat »

Pursaklar'da Geleneksel Tiyatro Günleri Sanatseverlerle Buluştu

Pursaklar’da düzenlenen Tiyatro Günleri, sanat tutkunlarını bir araya getirerek büyük ilgi uyandırdı. Etkinlik, PYM Tiyatro Atölyesi’nin sahnelediği iki oyunla start aldı.

Pursaklar Belediyesi'nin geleneksel hale getirdiği Tiyatro Günleri, bu yıl üçüncüsüyle kapılarını açtı. Etkinlik, PYM Tiyatro Atölyesi tarafından sahnelenen "Paydos" ve "Gözlerimi Kaparım, Vazifemi Yaparım" adlı oyunlarla başladı. Açılış etkinliğinde izleyiciler, her iki oyunun ardından uzun süre alkış tutarak oyuncuları desteklediler.

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, etkinliğin açılışında yaptığı konuşmada, "3’üncüsünü düzenlediğimiz Tiyatro Günleri ile hemşehrilerimizi birbirinden değerli eserlerle buluşturmaktan büyük mutluluk duyuyoruz." dedi. Çetin, tiyatronun farklı yaş gruplarını aynı salonda buluşturarak önemli bir kültür köprüsü oluşturduğunu vurguladı. Ayrıca, PYM Tiyatro Atölyesi'nin oyuncularının başarılı performanslarıyla geceye damga vurduğunu belirtti. Kültür ve sanat alanındaki çalışmaların artarak devam edeceğini ifade etti.

Tiyatro Günleri, birbirinden farklı oyunlarla devam edecek. Etkinlik takviminde bir sonraki oyun "Vatan Yahut Silistre" olacak ve 21 Temmuz Salı günü saat 20.00’de Devlet Tiyatroları Pursaklar Sahnesi’nde tiyatroseverlerle buluşacak. Pursaklar Belediyesi, tiyatro gösterilerine katılmak isteyen vatandaşların biletlerini Pursaklar Yaşam Merkezi, Devlet Tiyatroları Pursaklar Sahnesi ve Pursaklar Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü’nden temin edebileceklerini hatırlatarak tüm sanatseverleri etkinliklerine davet etti.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.