Güncel »

Afyonkarahisar Sinanpaşa'da Trafik Kazasında Hayatını Kaybeden Jandarma Uzman Çavuş Hasan Samur İçin Lokma Dağıtıldı.

Afyonkarahisar Sinanpaşa'da meydana gelen trafik kazasında eşi ve kızıyla birlikte hayatını kaybeden Jandarma Uzman Çavuş Hasan Samur için mesai arkadaşları lokma dağıttı.

Afyonkarahisar Merkez Karakolu’nda görevli jandarma personeli, geçtiğimiz hafta sonu Sinanpaşa ilçesinde yaşanan trafik kazasında hayatını kaybeden Uzman Çavuş Hasan Samur ve ailesini anmak amacıyla lokma dağıtım etkinliği düzenledi. Merkez Ördek Camii’nde gerçekleştirilen mevlit sonrası, cami avlusunda kurulan stantta vatandaşlara lokmalar ikram edildi. Burada toplanan insanlar, genç yaşta hayata veda eden uzman çavuş, eşi ve bebekleri için dualar ederek anma etkinliğine katıldılar.

Geçtiğimiz hafta sonu, Sinanpaşa ilçesinde meydana gelen kazada, kontrolden çıkan Hasan Samur’un aracı bariyerlere çarparak kaza yaptı. Olay yerinde hayatını kaybeden Uzman Çavuş Hasan Samur (27) ile eşi Zehra Samur (26) için yapılan bu anma etkinliği, mesai arkadaşları tarafından büyük bir vefa örneği olarak değerlendirildi. Kazada ağır yaralanan çiftin 8 aylık bebekleri de, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.