Siverek'te Jandarma Ekiplerinin Operasyonu ile Hakkında 5 Yıl Hapis Cezası Bulunan D.A. Yakalandı
Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde, hakkında 5 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan D.A. isimli şahıs, jandarma ekipleri tarafından yakalandı.
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı, aranan şahısların yakalanmasına yönelik titiz çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda, "Kamu kurum ve kuruluşları ile tüzel kişiliklerin araç olarak kullanılması suretiyle dolandırıcılık" suçundan 5 yıl hapis cezası bulunan D.A.'nın Siverek ilçesinde olduğu belirlendi.
Siverek İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, tespit edilen adrese operasyon düzenleyerek şüpheliyi gözaltına aldı. Yakalanan D.A., adli makamlara sevk edilmek üzere işlemlere tabi tutuldu. Olayla ilgili sürecin devam ettiği ve detayların önümüzdeki günlerde daha netleşeceği bildirildi.