Asayiş »

Kahramanmaraş Türkoğlu'nda Cezaevine Nakledilen Hükümlü Silahlı Saldırıda Öldü

Kahramanmaraş Türkoğlu'nda cezaevine nakil sırasında bir hükümlü, husumetlisi tarafından düzenlenen silahlı saldırıda ağır yaralandı. Olay sonrası hastaneye kaldırılan Ahmet Eker, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde bulunan Türkoğlu Açık Ceza İnfaz Kurumu önünde, geçtiğimiz akşam saatlerinde trajik bir olay meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 48 yaşındaki Ahmet Eker, cezaevine nakil sırasında aracından indirilirken husumetlisi olduğu bilinen bir kişinin silahlı saldırısına uğradı. Saldırı sonucunda Eker ağır yaralanırken, nakil edilen diğer bir hükümlü ise hafif şekilde yaralandı.

Olayın ardından sağlık ve güvenlik ekipleri hızla bölgeye intikal etti. Sağlık ekipleri, yaralılara olay yerinde ilk müdahaleyi yaptıktan sonra, ağır yaralı olan Ahmet Eker'i ambulansla hastaneye kaldırdı. Ancak, doktorların tüm çabaları sonuçsuz kaldı ve Eker, hastanede hayatını kaybetti. Diğer hükümlünün tedavisinin ise devam ettiği bildirildi.

Silahlı saldırıyı gerçekleştiren şüpheli ya da şüphelilerin yakalanması amacıyla güvenlik güçleri geniş çaplı bir çalışma başlattı. Olayla ilgili olarak çok yönlü bir soruşturma süreci de başlatılmış durumda. Güvenlik birimleri, olayın tüm detaylarını aydınlatmak adına gerekli incelemeleri sürdürmektedir.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.