Ankara'da NATO Zirvesi İçin CİMER’e Çok Sayıda Teşekkür Başvurusu Yapıldı.
Ankara'da düzenlenen NATO Zirvesi sonrası vatandaşlar, CİMER üzerinden teşekkür başvuruları yaparak Türkiye'nin başarılarına duydukları gururu dile getirdi.
Türkiye, 7-8 Temmuz tarihlerinde NATO Zirvesi'ne ev sahipliği yaparak dünya liderlerini bir araya getirdi. Bu büyük organizasyon, vatandaşlar tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı. CİMER’e yapılan başvurularda, Türkiye’nin böyle bir zirveyi başarıyla organize etmiş olmasından dolayı duyulan gurur ifade edildi. Ayrıca, zirveye ev sahipliği yapan tüm çalışanlara teşekkür eden mesajlar da dikkat çekti.
Vatandaşlar, Türkiye’nin uluslararası arenadaki konumundan ve NATO içerisindeki rolünden duydukları memnuniyeti dile getirirken, "NATO zirvesi, biz çok güçlü bir ülkeyiz" ifadesiyle de duygularını aktardılar.
CİMER'e gelen başvurularda, Türkiye'nin savunma sanayii ürünleri "mühendislik harikası" olarak nitelendirildi. Zirve sırasında Mehteran Takımı’nın gösterisi ve Hava Kuvvetlerine ait uçakların geçişleri de büyük beğeni topladı. Ayrıca, zirveye katılan konuklara sunulan Türk yemekleri de organizasyonun beğenilen detayları arasında yer aldı.
Başvurularda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Türkiye’nin uluslararası alandaki saygınlığı ve liderliğinden ötürü teşekkür eden mesajlar da bulunmaktaydı. Türkiye Yüzyılı hedefleri doğrultusunda başarılı çalışmaların devamı için iyi dileklerde bulunan vatandaşlar, Emine Erdoğan'ı da temsil ettiği duruştan ötürü tebrik etti.
Teşekkür başvurularında, zirvede görev alan kamu ve özel sektör çalışanları da unutulmadı. Dondurma ikram eden Maraşlı ustadan, devlet ve hükümet başkanlarını karşılayan görevlilere kadar organizasyona katkı sağlayan herkes için teşekkür mesajları yazıldı. Bir vatandaş, "Bu ülkenin bir vatandaşı olmaktan her zaman onur duydum ve sonsuza kadar da duyacağım" şeklinde bir mesaj gönderdi.